Couet & Associés

Afbeelding

Couet & Associés maakt deel uit van de groep "Parte". Couet & Associés is al 15 jaar actief op het gebied van vastgoedbeheer en stelt al zijn expertise ten dienste van zijn klanten. Professionalisme, familiale sfeer en nabijheid zijn onze voornaamste kwaliteiten.

+32(0)2/354.45.23
2023 Couet.be - Alle rechten voorbehouden

"Het bedrijf is opgericht door Jean-Marie Couet en zijn vrouw Christiane Cop ongeveer 15 jaar geleden.

Voornamelijk actief in de regio Waterloo in condominium- en vastgoedbeheer,
heeft het bedrijf in 2008 "& Associés" aan zijn naam toegevoegd.

De komst van de zoon Vincent Couet is een keerpunt in het leven van het bedrijf. Naast de wens om de klanten een onberispelijke service te blijven bieden, werd een expansiestrategie opgezet. De drie voorwaarden om in deze uitdaging te slagen zijn: nabijheid, de menselijke relatie met onze klanten en kwaliteitsmedewerkers. Onze inzet in Brussel en Wallonië gebeurt via kleine agentschappen op menselijke schaal.

Onze definitie van goede service

Nabijheid

Wij willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan, en de deur van ons plaatselijk agentschap zal altijd voor u openstaan

Menselijke relaties

Laten we samen een duurzame vertrouwensrelatie opbouwen

Kwaliteit personeel

Al onze medewerkers worden geselecteerd volgens strenge kwaliteitscriteria, zodat wij u kunnen voorzien van bekwaam personeel

Op enkele uitzonderingen na zijn de eigendommen in beheer te voet of met de fiets bereikbaar. Onze cliënten komen regelmatig bij ons voor informatie. Door de kleine structuur en de nabijheid kan een echte menselijke relatie ontstaan.

De onderneming groeit voortdurend, zowel wat het aantal werknemers als het aantal filialen betreft. Het is een waar genoegen te werken in een bedrijf dat in de lift zit, en onze klanten voelen dat. De uitbreiding geschiedt met grote zorgvuldigheid. De kwaliteit van de dienstverlening blijft de hoogste prioriteit.

Momenteel telt de onderneming 9 directiekantoren (Waterloo, Elsene, Nijvel, Etterbeek, Waver, Edingen, Ukkel, Luik en Molenbeek). De boekhouding wordt gedaan in Eigenbrakel door onze eigen werknemers.

Onze kantoren