[rev_slider alias=”societe”]

Het bedrijf

«Het bedrijf is een vijftiental jaren geleden door Jean-Marie Couet en zijn vrouw Christiane Cop gesticht. »

Voornamelijk actief in de regio van Waterloo voor het beheren van gebouwen en patrimonia, in 2008 voegt het bedrijf « & Vennoten » aan haar naam.

Dankzij de aankomst van hun zoon Vincent Couet is het bedrijf verder gegroeid. Naast hun doorzetting om een goede service te geven aan hun klanten, breiden ze hun strategie uit. De drie voorwaarden om in deze doelstelling te slagen zijn nabijheid, sociaal contact met de klanten en goede medewerkers. Onze vestiging in Brussel en Wallonië wordt gedreven door kleinschalige dochterbedrijven.

Op enkele uitzonderingen na zijn de beheerde gebouwen bereikbaar te voet of in het slechtste geval te fiets. Onze klanten, die in de nabijheid wonen, springen regelmatig eens binnen om inlichtingen te vragen. Louter op basis van deze kleine structuren en nabijheid, kan een sociaal contact het daglicht zien.

Het bedrijf is in constante vooruitgang, zowel wat betreft de medewerkers als de filialen. Het is een wonder om te werken in een bedrijf die gedreven is met de wind en dit kunnen onze klanten mee beleven. De uitbreiding van ons bedrijf gebeurt op een verantwoordelijke manier. De kwaliteit van onze service blijft prioritair.

Tot op heden telt het bedrijf 9 beheerkantoren (Waterloo, Elsene, Nijvel, Etterbeek, Waver, Edingen, Ukkel, Luik en Molenbeek). In Braine-l’Alleud bevindt zich de boekhoudingafdeling.