« De kracht van een team met een vlotte service »

Couet & Associés

Al 15 jaar op gebied van immobiliënbeheer actief bezig, de firma Couet & Associés zet al haar vakmanschap in dienst van haar klanten. De firma is verspreid over Brussel, Luik, Waals-Brabant et het oosten van Henegouwen dankzij de 8 filialen. Onze voornaamste kwaliteiten zijn professionalisme, gezellige sfeer en nabuurschap. Wij wensen u een aangenaam bezoek op onze website.

Syndicus

Een beroep dat we met liefde en passie uitoefenen. Zowel op vlak van techniek als boekhouding zijn onze medewerkers volledig te vertrouwen. Niet enkel zullen ze met geduld naar u luisteren, maar tevens zullen ze altijd ter beschikking zijn voor u. Contacteer het dichtstbijzijnde kantoor van uw mede-eigendom om daar kennis te maken met de directeur van filialen die u verder zal informeren over de firma, haar streefdoel en werkwijze.

Heeft u vragen?
Hulp nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren of te bezoeken aan één van onze dichtstbijzijnde kantoor.

Contact

Beheer van goederen

Als goede huisvader beheren wij voor u uw onroerend vermogen. Met plezier zal u enkel de kern van uw investeringen vaststellen. Wij zullen alle uw zorgen bij het beheer van goederen op ons nemen. Regelmatig zal u een duidelijk verslag toegestuurd krijgen waarbij u ons beheer en werk zal kunnen controleren.
Vraag voor meer info per mail of via telefoon.